CBS Computerclub

CCBS Computercursussen voor beginners tot gevorderden

Wilt u ook niet meer afhankelijk zijn van een ander, die alles voor u regelt op de computer. Maar wilt u zelf de controle houden? kom dan op les bij CCBS, de computerclub voor senioren in Breskens. Al vanaf 50 jaar bent u welkom, er wordt op een laagdrempelige manier lesgegeven. Alles wordt steeds meer via een scherm geregeld, zo zijn er al dokters consulten via de computer, banken zijn al uit het straatbeeld verdwenen, dat gaat allemaal via internet. Kortom u moet wel mee met de moderne tijd. Zelfs als u denkt dat leer ik nooit dan bent u bij CCBS aan het goede adres. De lessen zijn praktisch, geen overbodige lesstof, maar dingen die u echt zult gebruiken op een computer. Door de jarenlange ervaring van onze vrijwilligers wordt er op een rustige en simpele manier lesgegeven. De sfeer is amicaal en gezelligheid staat voorop. Want dat vinden we bij CCBS erg belangrijk. Dus wilt u beginnen met computeren bel dan naar onze secretaris Charles  Tel: 0117-452315. Ook voor gevorderden hebben we diverse cursussen, zoals een vervolgcursus beginners, Internet & Email of Office, fotobewerking, Excel, digiD en voor de creatieveling is er de combicursus. kijk voor meer info op onze website: www.ccbsbreskens.nl u kunt zich ook inschrijven via de website.

U vindt ons clubgebouw: Burg. v Zuijenstraat 80A te Breskens.

We starten weer op maandag 26 september a.s. Doet u ook mee?