Nieuwe banners spuiplein

Inwoners van Breskens mochten vorig voorjaar hun allermooiste foto’s van het dorp aanleveren. Het thema was dit keer niet alleen de zeilsport, maar alles dat met Breskens te maken had: de zee, het strand, de visserij, de jachthaven en dewatersport.
Iedereen heeft massaal gereageerd. Meer dan 400 foto’s werden ingezonden. Maar helaas vielen er veel af omdat ze niet in het juiste formaat waren. De panelen zijn dan ook rechthoekig. Het was ook niet de bedoeling dat Breskens te veel in het verleden zou blijven hangen. We moeten vooruitkijken. De afgebroken silo komt nog wel terug op een van de foto’s, maar de vismijn niet ook de Breskens 43 en de Eendracht staan op de panelen. Als het goed is, kunnen de kunststof platen wel tegen een stootje en kunnen we weer voor jaren er tegenaan.