oproep fotopanelen

Beste Bresiaanders.

Op het Spuiplein in Breskens staan arcades met panelen met daarop maritieme foto’s. De huidige panelen dateren van 2012 en zijn in middels toe aan vervanging. In 2012 was gekozen voor het thema ‘zeilen’.

Deze keer kiezen we niet voor een specifiek thema, maar voor een mix van maritieme foto’s met de thema’s Strand, visserij en zeilen. Via deze weg doen we graag een oproep aan u als inwoner van Breskens foto’s aan te leveren die aansluiten bij één van de drie genoemde thema’s. Let er hierbij op dat de afmeting van de panelen waar de foto’s opkomen afwijkt van de afmeting van reguliere foto’s. Het is echt een uitgerekt panoramaformaat, reguliere foto’s moeten dus flink bijgesneden worden.

De foto is in kleur en van goede kwaliteit, bij voorkeur met een camera gemaakt, niet met een telefoon.

Wanneer er personen op de foto staan, deze i.v.m. de wet op privacy schriftelijk toestemming hebben gegeven om de foto te publiceren.Lijkt het u leuk dat uw foto de komende jaren op het Spuiplein te zien is voor alle inwoners en bezoekers? Stuur uw foto dan uiterlijk dinsdag 18 mei naar info@gemeentesluis.nl t.a.v. Carmen Willemsen. Een fotograaf zal de binnengekomen foto’s controleren en beoordelen of deze geschikt zijn voor gebruik op de panelen.

Hartelijke groet,

Burgemeester Marga Vermue, Gemeente Sluis