Op Bresjes verdwijnt, BRSJS.nl nieuwe opvolger…

Jaren hebben een trio van getalenteerde schrijvers Breskens boeiend gehouden. “Op Bresjes” heeft jaar en dag het hele dorp voorzien van een constante stroom van informatie a.d.h.v. hun tweewekelijkse, deur- aan deur uitgave.

Aan mooie liedjes komt altijd helaas een eind, en we zijn dan ook apentrots om BRSJS.nl aan u te kunnen presenteren. We lanceren groot, in kleur, met een bijpassende website, en een superenthousiast team. Binnenkort kunt u en iedereen het laatste nieuws volgen vanaf deze website en uiteraard krijgt u maandelijks nog steeds een magazine in de bus.

Houd deze pagina in de gaten, en het nieuwe team van BRSJS.nl zal u gegarandeerd vermaken met nieuwe inhoud, plezier en nieuws uit Breskens, iedere dag weer.

Het oude Op Bresjes team is ermee opgehouden...

 

Een gedachte over “Op Bresjes verdwijnt, BRSJS.nl nieuwe opvolger…

  • november 1, 2017 om 6:00 am
    Permalink

    Laat hem maar elke maand in de bus vallen

Reacties zijn gesloten.