Centrum QI heeft gewonnen

Centrum Qi is winnaar van de Gaia Green Awards 2018 in de categorie strandpaviljoens.          

De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan horecalocaties die zich het afgelopen jaar aantoonbaar hebben ingespannen om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen. Alle horecabedrijven in Nederland en België die vallen binnen de 3 categorieën kunnen zich gratis aanmelden voor deelname.Daarmee is de Gaia Green Award dé MVO Award voor strandpaviljoens, hotels en restaurants. De awards zijn in 2016 gelanceerd en gaan in 2018 zijn derde editie in. Unieke award . Awards en verkiezingen voor horecabedrijven bestaan in vele soorten en maten. Een herkenbare, inspirerende en breed toegankelijke award rondom duurzaam ondernemen ontbrak tot op heden nog.Met de organisatie van de Gaia Green Awards is dit gat opgevuld. De focus op duurzaam ondernemen maakt de Gaia Green Award tot een unieke award waarmee we een groeiende groep vooruitstrevende ondernemers een podium bieden. De award verkiezing is een product van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector. De Gaia Green Awards is beschikbaar voor de volgende 3 soorten horeca bedrijven:

Hotels  Restaurants  Strandpaviljoens