Paasmarkt opent toeristenseizoen

Nu het paasweekend weer achter de rug is. Is ook het toeristenseizoen weer aangebroken. Het was dit weekend dan ook weer lekker druk in Breskens. Ook het marktenseizoen is weer begonnen met als eerste markt de paasmarkt die ondanks het mindere weer, supergezellig was. Het begon druilerig vandaag, maar dat mocht de pret niet drukken. De paasmarkt werd massaal bezocht door jong en oud. Vele standwerkers waren aanwezig om hun heerlijke producten aan te bieden, snoeperijen, hartig en lekker vers fruit. Ook waren er kermis attracties voor de kleintjes onder ons. De terrassen zaten goed gevuld om even lekker bij te komen en te genieten, want het zonnetje liet zich af en toe ook nog even zien. Misschien hadden onze paasfee en haar paashaas daar wel voor gezorgd.

Hieronder wat foto’s van de paasmarkt.