Première Thalia groot succes

Gisteravond was de première van Bikini’s en Braadworst van toneelvereniging Thalia en het was gelijk een succes. Het was heel gezellig, de zaal was dan ook uitverkocht.  Er staat een prachtig decor met ontzettend leuke details. Van ons eigen ‘Café Centraal’ stappen ze zó het ‘eerste strange’ op. Je waant je helemaal op het strand. Met een paviljoen met terras, een vuurtoren, een haringkar en een steiger. Er vliegt zelfs een meeuw rond. Ook wordt er natuurlijk weer in dialect gesproken met hele rake opmerkingen. Kortom alles wat je in een toneelstuk zoekt kan je in dit stuk vinden. En voor de vrouwen en misschien een aantal mannen: er zijn mooie schaars geklede mannen aanwezig.

Vanmiddag is de tweede voorstelling en daarna volgen er nog vier shows. De voorstellingen zijn helaas uitverkocht, maar je kan jezelf inschrijven voor de reservelijst op www.thaliabreskens.nl
De data waar nog op gespeeld worden zijn:

Zaterdagavond 17 maart 20:00 uur + verloting & bal na m.m.v. DJ Velocix
Zondagmiddag 18 maart 14:00 uur + verloting
Vrijdagavond 23 maart 20:00 uur + verloting
Zaterdagavond 24 maart 20:00 uur + verloting & bal na m.m.v. Coverband STUK