Dronken Belg slaapt roes uit in zorgcentrum Breskens

Zaterdagochtend vroeg is er een dronken Belg die overlast veroorzaakte bij Hooge Platen is door de politie aangehouden. Zo meldt HVZeeland.

De 54-jarige man uit Oostende had ’s nachts aangebeld bij het zorgcentrum. Maar had toen aan de opgeroepen politieagenten beloofd weg te gaan. Rond 05.20 uur vond een medewerker de man slapend binnen aan. De politie werd opnieuw opgeroepen. De man werd wakker gemaakt en daarna aangehouden voor lokaalvredebreuk: ergens zijn waar je niet mag zijn. De man is naar Torentijd in Middelburg overgebracht.

Volgens de politie is de medewerker die hem slapend aantrof zich rot geschrokken door de slapende man. “Zoiets verwacht je niet als je binnenstapt bij je werk”, aldus een politiewoordvoerder. Hoe de man in het gebouw van het zorgcentrum binnen is gekomen, is nog niet bekend.