Winterfair Visserijmuseum Breskens wederom groot succes

Vandaag, 28 december werd er voor het 6e jaar oprij de winterfair gehouden in het Visserijmuseum Breskens. Tijdens de winterfair konden de mensen het museum bezoeken tegen een speciale prijs. Naast de vele kraampjes die door het hele museum waren geplaatst, werden er rondleidingen gegeven door het museum en buiten rondom de haven. Ook de reddingsboot werd hierbij bezocht. Omdat de Zeemanshoop voor onderhoud buiten dienst was voor een onderhoudsbeurt, was het niet de Zeemanshoop maar de Koos van Messel die bezocht kon worden. Om twaalf uur kon er heerlijk genoten worden van een kleine proeverij van vis die voornamelijk door de vrijwilligers was klaar gemaakt. Je moet hier denken aan gerookte zalm en poon, gebakken tong en kabeljauw, een tomaat met garnalen, toast met vissalade en natuurlijk kon er een heerlijke vissoep niet ontbreken. Rond 14.00 uur was er een optreden van het Shantykoor Zuidwest 10 uit Terneuzen die alles muzikaal ondersteunde. Al met al was het een succesvolle dag in het visserijmuseum.