Vernieuwde Plus heropent zijn deuren

Breskens heeft een vernieuwde supermarkt: de vernieuwde Plus van dhr. Lohman heropende zijn deuren vandaag officiëel. Meer ruimte voor een broodafdeling, kaasafdeling en een vleesafdeling zijn de prominente opvallers in de verbouwing.

De officiële opening ging gepaard met een klein voorwoord van de trotse dhr. Lohman zelf, die vertelde hoe dit zijn laatste supermarkt zou worden. De schaar, om het ceremoniële lint door te knippen, gaf hij dan ook als trotse vader door aan zijn dochter en zoon.

Ook heeft de Plus een nieuwe Leonidas-afdeling in het pand gecreëerd, waar vandaag de dochter van dhr. Lohman al pronkte van trotsheid terwijl ze vlijtig de mensen hielp aan hun verse bonbons.

Echt wennen is het nog wel even, waar je vroeger mayonaise, choco of eieren kon kiezen, stonden vandaag Plus-medewerkers hard te werken aan verse pizza’s, verse scampi’s, en nog veel meer verse vleeswaren.